Call: 01423 856999

The Nottingham Building Society Head Office,
Nottingham

Project Overview

Project: Design of new three storey extension, circulation and internal accommodation.
Client: The Nottingham Building Society
Size: 100m2 / 11,000 sq ft approx.
Status: Completed

Practical Completion was achieved in Spring 2017 for an S+SA Architects Limited commission by the Nottingham Building Society for the expansion of their Head Office in central Nottingham.

The design solution had to reconcile the differential floor levels between the new and existing office accommodation, effectively unifying what had previously been two separate buildings.

Various options were explored and ultimately a very simple solution, to create a new intervention outside the existing envelope, was chosen.

An understated contemporary approach was adopted for a new three-storey extension, which included new reception and waiting areas, breakout spaces for less formal meetings plus vertical circulation dealing with the differential floor levels.

You may also like

Take a look at some of our other recent projects of this type. Or if you would like to know more on our core services please see the services section.

"People living in the National Park tell us affordable housing is a key concern for them....It is wonderful therefore to see this development at Danby not only opened but occupied"

Val Dilcock, Chief Planning Officer - North York Moors National Park Authority

Latest News

More News

Latest from Instagram